Het beweegprogramma

Met Zorg in Beweging is een laagdrempelig beweegprogramma voor mensen die zorgbehoevend zijn, denk aan senioren/ouderen met dementie, Vlaardingers met niet aangeboren hersenletsel, bewoners van woon-zorgaanbieders, cliënten van thuiszorg, deelnemers aan dagbesteding en revaliderende Vlaardingers.

Dankzij een bijdrage vanuit het Sectorgebonden Ondernemersfonds Zorg zijn deze activiteiten gratis voor bewoners en cliënten van de Argos Zorggroep, Frankelandgroep en de Zonnehuisgroep. Ook overige Vlaardingers met een kleine of grote zorgbehoefte zijn welkom bij de activiteiten.

ACTIVITEITEN

Vlaardingen in Beweging organiseert de activiteiten in samenwerking met Sportcentrum Polderpoort en Stichting Waterpoort Vlaardingen. Het aanbod bestaat uit varen bij de Waterpoort, beweegactiviteiten voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) bij Sportcentrum Polderpoort en beweegactiviteiten onder begeleiding van een buurtsportcoach van Vlaardingen in Beweging. Denk aan bewegen op- en rondom de stoel, jeu de boules en wandelen en fietsen met de buurtsportcoach.

BEWEGEN ALS MIDDEL

Samen houden en brengen we mensen in beweging. En dat is niet alleen goed voor de mentale en fysieke gezondheid, maar het is vooral heel leuk en gezellig! Wanneer de buurtsportcoach met wat deelnemers eropuit is, heeft het zorgpersoneel even wat tijd voor andere taken of voor andere bewoners en/of cliënten die (meer) aandacht nodig hebben.

Dankzij de inzet van het programma “Met zorg in beweging” kunnen Vlaardingers met een zorgbehoefte wekelijks in beweging komen en blijven onder begeleiding van gekwalificeerde sport- en beweegprofessionals! Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel: 06 – 55 30 10 64.

Enthousiast?

Aanmelden kan via het aanvraagformulier. Na het invullen en verzenden van het aanvraagformulier neemt de buurtsportcoach contact met u op.

Naar het aanvraagformulier