Met de buurtsportcoach van ViB eropuit!

Een blokje om of een wandeling of ritje door de buurt, wijk of natuur?

De buurtsportcoaches van ViB gaan er graag samen met Vlaardingers met een zorgbehoefte op uit, lekker de frisse buitenlucht in! De deelnemers wandelen of fietsen samen met de buurtsportcoach langs oude bekende plekken of ze komen tot rust in de natuur.

Wanneer er extra vrijwilligers beschikbaar zijn, is het zelfs mogelijk om er met een groepje op uit te trekken. Eenmaal in het stadshart of de Broekpolder aangekomen, kunnen de deelnemers desgewenst een kleine wandeling maken.

Ook voor mensen die slecht ter been of rolstoelgebonden zijn, is dit mogelijk! De buurtsportcoach kan met mensen in een rolstoel wandelen door de rolstoel te duwen. Voor het fietsen zijn er bij de woon- en zorglocaties vaak speciale fietsen, zoals duo- en/of rolstoelfietsen beschikbaar. Mocht er geen geschikte fiets zijn, neem dan contact op met de buurtsportcoach van Vlaardingen in Beweging om te vragen naar de mogelijkheden.

Enthousiast?

Aanmelden kan via het aanvraagformulier. Na het invullen en verzenden van het aanvraagformulier neemt de buurtsportcoach contact met u op.

Naar het aanvraagformulier