Met de buurtsportcoach van ViB eropuit!

Wilt u graag een blokje om of wilt u een wandeling of ritje maken door de buurt, wijk of natuur? De buurtsportcoaches van ViB gaan er graag samen met u op uit, lekker de frisse buitenlucht in! Wandel of fiets samen met de buurtsportcoach langs oude bekende plekken of kom tot rust in de natuur.

Wanneer er extra vrijwilligers beschikbaar zijn kunnen we er met een groep op uit trekken. Eenmaal in het stadshart of de Broekpolder aangekomen kunnen we desgewenst een kleine wandeling maken.

Op veel woon- en zorglocaties van Het Zonnehuis, Frankenland en Argos zijn er voor bewoners speciale fietsen beschikbaar. Denk aan duo-fietsen, riksja’s en zelfs fietsen die geschikt zijn voor een rolstoel. Vraag naar de mogelijkheden op uw locatie! Mensen die elders (zelfstandig) wonen kunnen deze speciale fietsen (op eigen kosten) huren via Blijfietsen: www.blijfietsen.com. Vul altijd eerst het aanvraagformulier in, de buurtsportcoach neemt dan contact met u op. Indien nodig reserveert u daarna, in overleg met de buurtsportcoach, een fiets.

Enthousiast?

Aanmelden kan via het aanvraagformulier. Na het invullen en verzenden van het aanvraagformulier neemt de buurtsportcoach contact met u op.

Naar het aanvraagformulier